ForsidenForsiden
Japan:

Som mange andre har jeg altid gjort mig en del forestillinger om Japan. Jeg har i mange år spillet Go, set film, dyrket forskellige former for kampsport og læst bøger om og fra japan.

For mange vesterlændinge er landet et symbol for skønhed, renhed, diciplin, visdom, arbejdsomhed osv. alle de værdier der kommer til udtryk i fortællinger og historier om samuraier, the ceremonier, haiku digte, blomsterbinding og bonzai træer.

Det er selvfølgelig en del af Japan, men kun en lille del, for det skulle vise sig at være helt anderledes end jeg forestillede mig da vi i 2007 fik mulighed for at tage dertil i 3 uger.

Jeg fandt ud af at japan først og fremmest er et moderne samfund og at det meste af det jeg som vesterlænding forestillede mig alle japanere gik op i, mere er en kulturarv og identitet hvor den synlige del kan sidestilles med den interesse mange herhjemme har for vikinger, den danske oldtid eller de gamles by i Århus.

Lad mig slå fast, Japan er blevet endnu mere facinerende, der er overdrevet flot natur og jeg vil helt sikkert der til igen men hvor er deres byer grimme, hvor er der mange mennesker og der larmer helt vildt.

Her et lille udpluk af de billeder vi tog.


Hvem? Mig?   


 
 Copyright© Another Web Production 1999-2020